25 Mart 2016

Too Faced Chocolate Soleil Bronzer


Yillarca kara maca, kara kiz, esmer seker gibi lakaplar ile cagirilinca ister istemez psikolojik olarak neden bronzer kullanip daha da esmerleseyim diye dusunurdum ta ki makyajdaki onemini anlayana kadar.

Yuzunuze fondoten, bb ya da cc cream gibi kapatici ozelligi olan urunler kullandiginizda yuzunuz tek renk ve duz olur onun icin bronzer kullanmak cok onemlidir. Birde son zamanlar da cok moda olan konturleme olayi ile bronzer gunluk makyajimin degismez parcasi oldu. Elmacik kemiklerinin ustu, burnun yanlari (daha kucuk gozukmesi icin), cene kemiginin yan tarafalari ve sac diplerinize rahatlikla kullanabilirsiniz. Elmacik kemiginin altina da kontur amacli kullanabilirsiniz.

Bronzer'i kontur yapmak icin kullanirken cok dikkat etmelisiniz. Bronzer mat ve bej alt tonu olmali. Turuncu alt tonu olan ya da parilti bronzerlar kontur yapmak icin asla kullanilmamali.


Gercek kakao kullanarak uretilen Cikolata Bronzer'i diger bronzerlardan ayiran en onemli ozelligi tabiki mis gibi kakao kokusu ve birde  inanilmaz dogal durusu. Bronzer kullanirken dogru tonu bulup olculu sekilde kullanmak cok onemlidir. Urun kaliciligi gercekten cok iyi ve gun icinde tazelemeye ihtiyac duymuyorum. 

Milk Cikolata acik tenliler icin, Cikolata normal ve Dark Cikolata daha koyu tenliler icin olmak uzere 3 ayri tonda geliyor. Miknatisli kutusu urunu kolay tasinir kiliyor ve altin rengi kutusu urunu sevmek icin kendi basina bir neden :)

Sizin vazgecemediginiz bronzeriniz var mi?

2 yorum:

  1. Şuana kadar hiç kullanmadığım bir ürün, fakat en kısa zamanda deneyeceğim yüzüme daha estetik bir görüntü katacağını düşünüyorum. Benim cildime Milk cikolota gider sanırım :)

    YanıtlaSil
  2. Even Milk Cikolata sana daha dogal olur ama daha belirgin kontur yapmak istersen cikolata olaninida kullanabilirsin.

    YanıtlaSil