23 Mart 2016

Mac Pigment

Yeniden merhabalar :)

Belli bir suredir Mac Vanilla, Rose and Tan pigmentlerini kullaniyorum. Vanilla (cok acik krem rengi) olani dusurdugum icin resimde kullanilacak cok bir sey kalmadi :) Oncelikle size bu pigmentleri kullanma alanlarindan bahsedeyim:
  • Goz fari olarak kulanimi en yaygin olani. Mac Fix Plus gibi urunle islak ya da oldugu gibi kuru  kullanabilirsiniz. (fazlasi gunluk makyaj icin fazla isiltili olabiliyorlar)
  • Aydinlatici olarak kullanabilirisiniz. Elmacik kemiklerinde, burunda, dudaklarin hemen üstünde aydinlatmak istediginiz her yerde.
  • Ojelerinizle karistirarak parlak ojeler olusturabilirsiniz.
  • Allik olarak kullanabilirsiniz. 
  • Vucut kreminizle karistirirak vucudunuza isilti verebilirsiniz
  • Rujunuzun ustune ya da dudak parlaticinizla kullanabilirsiniz.
  • Sac kreminizle karistirip saciniza isilti verebilirsiniz




Simdi bu listeye bakinca ne kadar cok kullanisli bir urun diye dusunebilirsiniz ama bu urunlerin neon parlak, buyuklu kucuklu simli olanlari gibi degisik bitisli cesitleri var. Kirmiziyi dudaginizda kullanabilirsiniz ama vucudunuz icin tan ya da vanilla kullanabilirsiniz. Yani anlayacaginiz bu pigmentlerin bir kac degisik renginden almaniz lazim ki boyle degisik sekillerde kullanabilesiniz. Mac Cosmetic'in web sitesinde 61 cesit rengi var ve 74 tl degerinde.




Urun renk secenekleri ve kullanim acisindan cok harika. Dokup kirmadiginiz surece bitirmeniz imkansiz. Azicik urunle harikalar yaratabilirsiniz. Pudra halinde oldugu icin harmanlanmasi cok kolay.

Sizin Mac urunleri arasindaki favoriniz hangisi?

3 yorum:

  1. Bu kadar kullanma seçeneği olduğunu bilmiyordum. İlk fırsat da oje ile denemeyi düşünüyorum. ��

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Icinde top olan ojelerden ise direk sisede karistirabilirsiniz eger top yoksa ojenin icinde pigment asagi dusuyor onun icin kullanacaginiz zaman karistirip uygulayabilirsiniz.

      Sil
    2. Bu ayrıntıya dikkat edeğim içinde top olan ojem bir tane onda deneye bilirim. Yardımcı olduğunuz için teşekkürler.

      Sil