8 Haziran 2016

Evinizi Yaza Hazirlamanin 5 Kolay yolu

Merhabalar,

Yaz aylari gelince kapilar pencereler daha cok acilir. Hava daha gec karardigi icin daha cok ev gezmeleri olur. Gunes ve sicak meltem icimizi kipir kipir yapar. Birde eviniz gunes aliyorsa verdigi pozitif enerji ile kim tutar sizi :)  Yaz mevsiminin verdigi enerjiyi evimizde kucuk degisiklikler yapmakta kullanip daha renkli ve eglenceli bir yaz gecirmeniz dilegiyle :)

1. Renkli Yastiklar

Degisiklik yapmanin en kolay ve ucuz yolu, degisik desenlerde ve renklerde yeni yastiklar , birde renkli bir battaniye koltugun kosesine, kendinizi yeni bir evde gibi hissetceksiniz :)











2. Kahve Masasi

Odaya girildiginde ilk dikkati ceken sey orta masa olur. Yazin okuyacaginiz kitaplar ve yaz mevsimine uygun deniz kabuklari ile cok modern bir dekorasyon elde edebilirsiniz.









3. Modern Tepsi

Dolaplarda sakladiginiz nadiren kullandiginiz o guzel tepsilerinizi kullanma zamani. Uzerine koyacaginiz taze cicek, renkli mum ya da tabaklarla cok şık ve havali bir ortam yaratabilirsiniz.








4. Kitaplar

En son okudugunuz ya da okumak istediginiz kitaplari ust ust koyup uzerine dekoratif bir obje ile evinizi susleyebilirsiniz. Evinize hem şık bir hava katar hem de kitap okumaya tesvik eder.






5. Taze Cicekler

Guzel kokulari ve renkleriyle her eve enerji ve mutluluk getirir. Eslerinize her pazartesi aksami cicek getirme kurali koyun yoksa aksam yemegi yok dersiniz :)





Hiç yorum yok:

Yorum Gönder