22 Nisan 2016

Soleil Tan de Chanel Bronzer ve Chanel 2 Powder/Contour Fircasi

Merhabalar,

Guney California da yilin geneli gunesli ve acik hava ile gecer. Hava biraz sogudugunda en sevdigimiz sey kisacik sortlar ve ugg botlar :) 


Yilin her mevsimi kullanmaktan vazgecemedigim urunlerden biri Chanel'in mousse kivaminda ki bronzeri. Gunluk makyajda hafif bir kapatici ile bu bronzer harikalar yaratiyor. Renginde turuncu alt tonu olmasina ragmen cok dogal ve fresh duruyor. Beyaz tenliler bile cok rahat kullanabilir. Ozellikle sicak havalarda cok kullanisli cunku butun gun terlemeye neme, ragmen surdugunuz gibi kaliyor.


Urun boyut olarak bayagi buyuk, 30 gr agirliginda. Cok az kullanmaniz gerektigini goz onunde bulundurursak yenilemeniz yillarinizi alir. Fiyati  biraz yuksek ama makyaj yatirimi gibi dusunun. Diger Chanel urunleri gibi oldukca hos gorunumlu ve kullanisli. 


Bu urunu yuzunuze kapatici ya da baz olarak ta kullanabilirsiniz. Yazlari cok esmerlestigimde kapatici olarak cok rahat kullanabiliyorum.



Urunun koruyucu kapagini atmamanizi tavsiye ediyorum. Urun akiskan degil ama daha az hava alir ve kuruma yapmaz. Cok hafif guzel bir kokusu var ama surdukten sonra kalmiyor. Homojen bir sekilde dagilmasi ve kremsi yapisi urunu kullanimini cok kolay hale getiriyor.


Ben bu urunu bir cok degisik firca ile denedim ama en kullanisli Chanel'in 2 numarali fircasi. Sekli ve kil yapisi sayesinde urunu kolayca fircaya alabiliyorsunuz ve ciltte urunu dagitmak ta sorun yasamiyorsunuz. Chanel fircasini sadece web sitesin bulabildim. Erisimi zor bir urun. Fiyatini da goz onune alcak olursak Real Techniques fircalarindan Buffing Brush da cok iyi bir alternatif olabilir.


Elmacik kemiklerinize, sac diplerinize hafifce uyguladigin dancok guzel gunes opucugu rengi veriyor. Urun fiyati 129 tl. Sevil Parfumeri, Sephora ya da Harvey Nichols gibi magazalarda bulabilirsiniz. Yuzume kat kat pudralar surmek istemeyen ama yazin sicak ve nemli havalarinda da hala bakimli olmak isteyen bayanlara israrla tavsiye ediyorum. 


P.S. Soleil Tan de Chanel turuncu alt yapisi olan bir urun oldugundan kontur yapma amacli cok kullanisli bir urun degil.


Sizin yaz gunlerin de en cok kullandiginiz urun hangisi?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder