13 Nisan 2016

Freeman Yuz Maskeleri

Merhabalar,

Makyajinizin guzel gozukmesini istiyorsaniz cilt bakiminizi aksatmamaniz ve yuzunuzu duzenli nemlendirmeniz cok onemli. Tabiki yaslanmanin etkilerine karsi icin de cilt bakiminizi\ cok onemli. En buyuk korkularimdan biri gozumun cevresindeki kirisikliklar :(

Pomegranate Revealing Pelling Maskesi: Bu maske yuzunuzu gunluk kirlerden  makyaj kalintilarindan temizliyor. Yuzunuzde kurumasi cok uzun suruyor. Cikarttiktan sonra yuzumde hafif bir aydinlik birakiyor. Urun iyi ama mucizeler yaratmiyor.

Golden Grain Brightening Maskesi: Bu maskeyi uyguladigimda yuzumde hic bir degisiklik hissetmiyorum. Icinde altin simler var. Maske yuzumdeyken Edward Cullen gunese cikmis gibi paril parliyorum ama yikadikdan sonra hic bir fark yok. Bugday ozleri sayesinde yuzununzde renk tonunu ayarlayip, nemlendirir ve aydinlik verir diyor ama benim yuzumde degil ne yazikki :)



Sweet Tea & Lemon Killi Peeling Maskesi: Cay yuzunuze canlilik verip, sisliklerinizi azaltir. Limon ve icindeki kil sayesinde yuzunuzdeki extra yagi emip, yuzunuzun renk tonunu ayarlar. Kokusu yok ama maskeyi cikartirken yavas olun cunku yuzunuzdeki kucucuk tuyleri bile cikartiyor. Ilk seferinde yanagiminda yaninda azicik morluk olmustu cok hizli cektigim icin. Sabahlari makyaj yapmadan ya da ozel bir geceye hazirlanmadan yaparsaniz makyajinizin yuzunuzde nasil kusursuz durduguna sasiricaksiniz.

Avocado & Oatmeal Kil Maskesi: En cok begendigim Freeman maskesi bu. Kokusu cok taze ve ferah ve asla rahatsiz edici degil. Kurumaya baslayinca kokuda kayboluyor. Bu maske gozeneklerinizi derinlemesine temizlerken hemde cilde nemlilik veriyor ve muthis bir aydinlik oluyor. Eger sadece bir tane maske alabilirim diyorsaniz kesinlikle bunu tavsiye ederim.

Charcoal & Black Sugar Polishing Maskesi: Icinde kucuk komur parcaciklari ve seker olu deri tabakasindan kurtulmaniz ve cildi parlaklarik vermek icin cok iyi. Urunun ustunde maskeyi 15 20 dakika bekletip yikarken yuzunuze masaj yapabilirsiniz diyor ama bence maske olarak cok etkili degil. Banyoda cildim iyice yumusadiktan sonra yuzumu yikamak icin kullaniyorum. Maskenin icindeki kucuk parcaciklar eriyene kadar yuzume masaj yaparak uyguluyorum. Siyah noktalar icin birebir ama duzenli kullanmak sartiyla tabiki.

Ben Freeman markasinin bir cok maskesini kullandim su anda elimde bu 5 cesidi var. Maskelerin geneli bence ayni fiyat araliginda ki diger maskelere gore cok iyi. Yuzune maske yapmayanlar icin cok iyi baslangic olur. Bu maskelerin cogu derin temizlik amacli oldugu icin ayni anda hepsini almaniza gerek yok. Cilt temizligi kadar nemlendirici de cok onemli. Derin bir sekilde temizleyen maskelerin ardindan mutlaka cildinizi nemlendirmeyi unutmayin yoksa cildiniz kaybettigi yagi geri yerine koymak icin ekstra yag uretir boylelikle sivilce cikmasina sebep olursunuz.

Sizin yaptiginiz duzenli maskeler var mi?

8 yorum:

  1. Avokadolusunu hemen denicem cok yararlı bir yazı olmuş :):)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler, avacadolu olani yuzununuzu kurutmayip cok guzel bir aydinlik vercek. Memnun kalacaginizdan eminim :)

      Sil
  2. Yanıtlar
    1. Cok tesekkurler okudugunuz ve ilginiz icin :)

      Sil
  3. Ben de en yakın Zaman da siyah noktalar için olanı denicem bilgilendirme için teşekkürler 😊

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siyah noktalar icin olanini dustan cikmaya yakin yuzunuze masajla uygulayin, duzenli kullandiginiz da farki goreceksiniz. Cok tesekkurler ilginiz icin :)

      Sil
  4. bendede sivilce lekeleri var hangisini kullanmam gerekir lekeler için

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sivilce lekeleri icin en iyisi avacadolu ya da sweet tea & lemon olani ama hala yuzunde sivilceler cikiyorsa mutlaka komurlu olaninida kullanmalisin duzenli olarak ☺️

      Sil